Tisztelt érdeklődő!
Köszöntjük a Cserfalvi Cukrászda oldalán!

Engedje meg, hogy bemutassuk cukrászdánk születésének történetét.

A kezdetek.

Történetünk egészen az alapítóig , Cserfalvi Ákosig nyúlik vissza, aki a szállodai cukrász-tudását Németországban, Göppingenben, az ottani legjobb szakmai hírű cukrászdákban tökéletesítette.

Hazatérve, 1992-ben a XIII. kerületben nyitott önállóan üzletet, de született Csillaghegyiként, a szíve visszahúzott a III. kerületbe, így 1993-ban a Rómain, már cukrászmesterként átvette egy kis fagylaltozó-cukrászda működtetését. A  kezdeti sikerei után  1997-ben sikerült családi összefogással felépíteni, és útjára indítani az első Cserfalvi Cukrászdát.


Az elmúlt húsz év minden egyes napján, a cukrászmestereink, az eladóink és a család segítségével törekedtünk a legkiválóbb minőségű termékek elérésére. Eredményeink sokféle képpen megmutatkoztak, ezek egyike, hogy 2015-ben Cserfalvi Ákost, mindössze 44 évesen, „Pro Óbuda” díjjal jutalmazták.

Az odaadó munka és a kínálatunk utáni magas érdeklődés gyümölcseként , immár második olyan üzletünkkel járhatunk az Önök kedvében, melynek termékeire a garanciát a saját nevünkkel biztosítjuk, ugyanis 2015-ben megnyitottuk a Cserfalvi Cukrászda –pékséget. Kínálatunk különleges pékárukkal és a modernebb irányzatot is követő cukrász termékekkel bővült így látogatóink mindig megtalálhatják a saját ízlésüknek megfelelő finomságokat.

A második generáció.

2015 Október 21-ei nyitásakor a Bécsi úti, új cukrászdát, már az új generációval közösen sikerült elindítani.
Cserfalvi Bencének születése óta tanítgatták, az üzleti és a cukrász élet minden csínját-bínját. Kiskorától kezdve otthonosan mozog az üzlettérben, korán megtanították neki, mind a pultozás, a cukrászkodás, mind a vállalkozás és az üzletvezetés alapjait is.  2018-ban 23 évesen  a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége), egyik gasztrobizottsági alelnökének választották, így aktív segítséget nyújt azokak a fiataloknak akik vendéglátóipari vállalkozás indításán gondolkodnak. Az új üzleten érezhető a két generáció aktív dinamikája, ízlésvilága, amely egy plusz töltést ad a Cserfalvi Cukrászda hangulatához. Aki nem hiszi, járjon utána… :) 
 

Köszönjük az immár két évtizede tartó bizalmukat és szép napot kívánunk, az egész Cserfalvi Cukrászda nevében!
 

Cserfalvi Cukrászda

1039 Bp. Mátyás király út. 18.
1037 Bp. Bécsi út. 270.

Cserfalvi Ákos és Cserfalvi Bence.(Cukrász Mester magazin, 2010)