Tisztelt érdeklődő!
Köszöntjük a Cserfalvi Cukrászda oldalán!

Engedje meg, hogy bemutassuk cukrászdánk születésének történetét.

A kezdetek.

Történetünk egészen az alapítóig , Cserfalvi Ákosig nyúlik vissza, aki a szállodai cukrász-tudását Németországban, Göppingenben, az ottani legjobb szakmai hírű cukrászdákban tökéletesítette.

Hazatérve, 1992-ben a XIII. kerületben nyitott önállóan üzletet, de született Csillaghegyiként, a szíve visszahúzott a III. kerületbe, így 1993-ban a Rómain, már cukrászmesterként átvette egy kis fagylaltozó-cukrászda működtetését. A  kezdeti sikerei után  1997-ben sikerült családi összefogással felépíteni, és útjára indítani az első Cserfalvi Cukrászdát.


Az elmúlt húsz év minden egyes napján, a cukrászmestereink, az eladóink és a család segítségével törekedtünk a legkiválóbb minőségű termékek elérésére. Eredményeink sokféle képpen megmutatkoztak, ezek egyike, hogy 2015-ben Cserfalvi Ákost, mindössze 44 évesen, „Pro Óbuda” díjjal jutalmazták.

Az odaadó munka és a kínálatunk utáni magas érdeklődés gyümölcseként , immár második olyan üzletünkkel járhatunk az Önök kedvében, melynek termékeire a garanciát a saját nevünkkel biztosítjuk, ugyanis 2015-ben megnyitottuk a Cserfalvi Cukrászda –pékséget. Kínálatunk különleges pékárukkal és a modernebb irányzatot is követő cukrász termékekkel bővült így látogatóink mindig megtalálhatják a saját ízlésüknek megfelelő finomságokat.

A második generáció.

2015 Október 21-ei nyitásakor a Bécsi úti, új cukrászdát, már az új generációval közösen sikerült elindítani.
Cserfalvi Bencének születése óta tanítgatták, az üzleti és a cukrász élet minden csínját-bínját. Kiskorától kezdve otthonosan mozog az üzlettérben, korán megtanították neki, mind a pultozás, a cukrászkodás, mind a vállalkozás és az üzletvezetés alapjait is.  2018-ban 23 évesen  a FIVOSZ (Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége), egyik gasztrobizottsági alelnökének választották, így aktív segítséget nyújt azokak a fiataloknak akik vendéglátóipari vállalkozás indításán gondolkodnak. Az új üzleten érezhető a két generáció aktív dinamikája, ízlésvilága, amely egy plusz töltést ad a Cserfalvi Cukrászda hangulatához. Aki nem hiszi, járjon utána… :) 
 

Köszönjük az immár két évtizede tartó bizalmukat és szép napot kívánunk, az egész Cserfalvi Cukrászda nevében!
 

Rólunk

A család három férfi generációja: Ferenc, Bence, Ákos és Gergely (2015)

Cserfalvi Bence és Ákos az új Bécsi úti üzletükben.(2016)

Cserfalvi Ákos és Cserfalvi Bence.(Cukrász Mester magazin, 2010)

A család három férfi generációja: Ferenc, Bence, Ákos és Gergely (2015)

1/6

Cserfalvi Cukrászda